TRE®-aloituskurssi 7.5.2020

Tervetuloa tutustumaan TRE®-stressinpurkumenetelmään!

TRE® on kehollinen stressinpurkumenetelmä, jossa muutamalla alkuliikkeellä aktivoidaan kehon luonnollinen tärinämekanismi. Tärinä purkaa stressiä ja vapauttaa lihaksiin kroonistuneita jännitystiloja. TRE:n on raportoitu mm. rauhoittavan mieltä, parantavan unen laatua, vähentävän kipuja sekä lisäävän elinvoimaa ja energiaa. Aloituskurssilla opit teoriaa tärinästä, kuinka harjoitella itsenäisesti, sekä kuulet jatkomahdollisuuksista TRE:n parissa. Tämä kurssi on omaa harjoitteluasi varten.

HUOM! Jos olet ollut vastikään leikkauksessa tai sinulla on todettu vakava fyysinen tai psyykkinen sairaus (esim.diabetes, epilepsia, skitsofrenia, syöpä), tai jos olet epävarma tilanteestasi, konsultoi ensin omaa lääkäriä TRE:n soveltuvuudesta. TRE:tä ei suositella aloitettavaksi raskaana ollessa.

Kurssin hinta on 80 euroa. Kurssi sisältää teoriaa, kehollisen harjoituksen sekä TRE:n kehittäjän David Bercelin laatiman vihkosen. Tarjolla on teetä ja pientä purtavaa.

Kehotyöskentelyn ei tarvitse olla ennestään tuttua. TRE on jokaiselle omanlaistaan, ennakkovaatimuksia ei ole. Varustaudu kurssille rennoilla joustavilla vaatteilla, vesipullolla ja mahdollisuuden mukaan omalla jumppamatolla/alustalla.

Lämpimästi tervetuloa! ♡


Aika ja paikka
Torstaina 7.5.2020 klo 17-20
Ihana kellari
Jääkärinkatu 1 as. 1
80220 Joensuu

Ilmoittautumiset ja lisätietoja Johannalle puhelimitse 0400579240 tai sähköpostiin johannalempinen(at)outlook.com