Tietoa minusta

Minä olen kajaanilaislähtöinen nainen, äiti, puoliso, ja ihan vain ihminen, nimeltäni Johanna Lempinen. Muutin perheineni  Kajaanista Joensuuhun vuosi sitten, ja koti onkin hahmottumassa tänne Pohjois-Karjalaan, satavuotiaan hirsitalon hellään huomaan. Virallisilta titteleiltäni olen ylioppilas, lähihoitaja, Reiki-hoitaja, luonnonvaratuottaja ja TRE® -ohjaaja.

Ylioppilaaksi kirjoitin Kajaanissa v. 2009. 2013 valmistuin lähihoitajaksi Kuopiossa. Kyseisestä ammatista olen kartuttanut työkokemusta Suomen lisäksi myös Hollannissa. Hoito-alalta minulla on kokemusta vuodesta 2010 alkaen, ja kaikkiaan olen työskennellyt erityislasten, vanhusten ja vammaisten parissa. Hoitotyöstä otin taukoa opiskelemalla Kajaanissa luonnonvaratuottajaksi, joksi valmistuin joulun alla 2016. Samana vuonna Intian matkallani opiskelin Reiki-hoitajaksi. Viimeiset  lähes kolme vuotta päätoimeni on ollut kotona kaksostemme kanssa. Vuoden 2019 aikana opiskelin ja valmistuin sertifioiduksi TRE® -ohjaajaksi. Nyt olen pienin askelin osittain siirtynyt myös työelämään tämän yritykseni kautta.

Olen luonnon ja sen kiertokulkujen rakastaja, elämän tutkija ja ihmettelijä. Koen elämän loppumattomana syklien virtana, sen eri syvyyksineen ja monitasoisuuksineen. Rakastan luoda kauneutta, koska se eheyttää ja parantaa. Intohimoni on valokuvata, maalata ja kirjoittaa. Luonto ja sen henget puhuttelevat minua syvästi. Koen kaiken olemassa olevan ykseyden, samalla hahmottaen ihmisenä olemisen juurevuuden, ja terveet rajat.

Rakkaus on meissä kaikissa. Tervetuloa luokseni!Joensuu, kesäkuu 2020