Tietoa minusta

Minä olen kajaanilaislähtöinen nainen, ihminen, äiti ja puoliso. Nimeltäni olen Johanna Lempinen, perheineni kodin Pohjois-Karjalasta vastikään löytänyt. Virallisilta titteleiltäni olen ylioppilas, lähihoitaja, Reiki-hoitaja, luonnonvaratuottaja ja TRE® -ohjaaja.

Ylioppilaaksi kirjoitin Kajaanissa v. 2009. 2013 valmistuin lähihoitajaksi Kuopiossa. Kyseisestä ammatista olen kartuttanut työkokemusta Suomen lisäksi myös Hollannissa. Hoito-alalta minulla on työkokemusta vuodesta 2010 alkaen, ja kaikkiaan olen työskennellyt erityislasten, vanhusten ja vammaisten parissa. Hoitotyöstä otin taukoa opiskelemalla Kajaanissa luonnonvaratuottajaksi, joksi valmistuin joulun alla 2016. Samana vuonna Intian matkallani opiskelin Reiki-hoitajaksi. Viimeiset kaksi vuotta päätoimeni on ollut kotona kaksostemme kanssa, kunnes kuluneen vuoden 2019 aikana opiskelin ja valmistuin sertifioiduksi TRE® -ohjaajaksi. Nyt olen pienin askelin siirtymässä takaisin työelämään oman yritykseni kautta.

Olen luonnon ja sen kiertokulkujen rakastaja, elämän tutkija ja ihmettelijä. Rakastan elämää sen syvyyksineen ja monitasoisuuksineen. Ihmisen psyyke kiinnostaa minua valtavasti, ja haaveissa siintää lisäopinnot asian pariin. Koen elämän loppumattomana syklien virtana, jossa tällä hetkellä hahmottelen paikkaani ja tehtävääni tällä suloisella planeetalla, jota Maaksi kutsutaan.


Marraskuu 2019, Joensuu