Vesi

20.02.2020

Minua on lähipäivät ilahduttanut se tosiasiallinen seikka, että me olemme vetinen planeetta vetisine asukkeineen. Ihminen etsii avaruudesta vettä, jotta voisi elää toisaalla. Tämä on mielestäni hullunkurista, ja samalla vahvistaa sen, että ominaisuuksiltaan ihmisorganismi kuuluu tälle planeetalle, on yhtä tämän planeetan kanssa. Olemmehan me vettä kaikki tyynni.

Vesi on meille maapallon asukkaille ja kaikelle täällä eläväiselle kaikki kaikessa. Ja lopulta, kuinka moni muistaa tämän yksinkertaisen perusasian? Vesi, jota on kaikkialla, on meille ihmisille niin itsestäänselvä asia, että veden varjelu on unohtunut. Puhtaasta vedestä on jo pula, ja se on ihmisen aikaansaannosta.

Vesi reagoi tunteisiin, sanoihin ja musiikkiin. Kaikkeen energiaan, jota veteen lähetämme, tai olemme lähettämättä. Japanilainen tiedemies Masaru Emoto on tehnyt aiheesta tieteellisen tutkimuksen, joka on nivottu kirjaksi Veteen kätketyt viestit. Kirja on avartava kauniine kuvineen.

Ihminen koostuu pitkälti lihaksista, ja lihakset puolestaan pitkälti vedestä. Kerta maapallomme vesiä ei voi kertaheitolla puhdistaa ja pelastaa, voisi puhdistustyön kenties aloittaa lähempää, omasta itsestä. Kiinnittää huomiota siihen, millaisilla sanoilla itselleen ja toisille puhuu, ovatko sanat rakkaudellisia vai vihasta kumpuavia? Entä ajatukset, joita kehosi muisti tallettaa?

Kaikki energia vaikuttaa ja muuttaa veden rakennetta. Sanat, ääniaallot ja kussakin paikassa vallitseva tunnelma vaikuttavat hyvinvointimme laatuun. Minne sinä veisit itsesi, jotta voisit hyvin? Mitä kuuntelisit? Miten puhuisit toisille, miten suhtautuisit luontoon? Vettä on kaikkialla, joten kaikki todella vaikuttaa kaikkeen. Sama vesi kiertää kerta toisensa jälkeen kiertokulkuaan, höyrystyessään ilmaan ja sataessaan jälleen maahan.

Vesi on meidän ihmisten, eläinten ja kasvien elämän eliksiiri. Ilman vettä ei ole elämää, tässä muodossa, tällä planeetalla. Kiitä vedestä, jota juot, ja rakasta itseäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Se on lähin luonnonsuojeluteko, jonka voit tehdä. ♡