fi

Tontti näkyvissä!

03.09.2022

Jipii! Löysin pari iltaa sitten itseni hiljainenasuntokauppa.fi-sivulle. Enpä ollut ennen moisesta kuullutkaan. Ja arvatkaapa mitä? Siellä se oli, kuvaus juuri täydellisestä tontista pikkumökkeineen. Seppo oli jo nukkumassa, minä fiilistelin yksinäni ja tuskastelin, kun toinen jo nukkui. En raskinut herättääkään, koska uni on tärkeää. Yön nukuin leijuvassa tilassa, en oikein kunnon unessa enkä kunnolla hereilläkään, leijuin välitilassa, horroksessa.

Heti aamun valjettua hypetin Sepolle tän paikan ja hän laittoi myyjälle viestiä, että oltaisiin kovasti kiinnostuneita ja milloinhan päästäisiin paikkaa katsomaan. Paikassa on toistaiseksi vuokralaiset, joten odotamme heidän vastaustaan aikatauluista.

Mutta siis voi hyvänen aika! Hirveä määrä ajatuksia lähti käyntiin. Valtavan valtava innostus, ja samaan aikaan rimakauhu. Että nyt, tässäkö se on? Tämä on se mitä me ollaan monta vuotta odotettu ja haluttu, ja nyt se oisi jo näin käsillä. Saatiin tuona samana päivänä, elikkä perjantaina, myös pankista päätös lainan suuruudesta, ja kaikki natsaisi oikein kauniisti.♥

Eipäs mulla muuta, ajattelin intoilla tämän nyt tännekin! Vielä nämä nettisivut ei ole muille näkyvissä eli julkiset, mutta jääpähän tämäkin tänne muistoksi. Vielä pientä viilaamista näiden kanssa, ja toivottavasti saisin Youtube-videoiden tekemisen myös aluilleen tässä lähiaikoina! Kova into on tallettaa ja jakaa tätä meidän matkaa ja elämää, jos se jollekulle iloa ja inspiraatiota toisi.

Lempeää viikonloppua! ♥