Kuulumisia ♡

26.11.2020

Johan on aikaa vierähtänyt! Tämä vuosi on ollut melkoinen, monellakin tapaa. Juuri kun olin saanut järkättyä kursseja alkutekijöihin, Covid-19 levisi Suomeen. Lempein on viettänyt hiljaiseloa sen jälkeen. Kesä meni hujauksessa. Ollaan viikonloput riisuttu meidän hirsitaloa paljaaksi. Sain myös hetken nauttia raskaana olemisesta, kunnes alkusyksystä raskaus keskeytyi spontaanisti.

Se oikeastaan sysäsi minua edelleen lähemmäs itseäni. Tähän hetkeen. Että elämä on tässä ja nyt. Sukelsin. Löysin maalaamisen valtavan terapeuttisen ja rakkaudellisen voiman. Valokuvaus veti minut mukaansa jo kesällä. Joten, olen maalannut ja valokuvannut. Tullut lähemmäs itseäni ja henkimaailmaa. Toisinaan kirjoittanut runoja. Tämä maailmanaika on kutsunut vetäytymään itseen ja oman perheen keskuuteen.

Ensi helmikuussa aloitan Joogakoulu Shantin joogaopettajakoulutuksessa, Meri Mortin ja Kylli Kukkin ohjauksessa. Joogisissa aalloissa on ollut ihana sukellella. Eilisen harjoituksen jäljiltä syvät vatsalihakseni jäivät nytkähtelemään, nykivät nytkin. Ajattelen, että hauskasti myös TRE nivoutuu joogaharjoitukseen. Ja miksipä ei nivoutuisi, kun kehosta on kyse. Kehossa kaikki on yhtä.

Uskaltauduin tänään ensimmäistä kertaa neljään vuoteen laskeutumaan marraskuiseen järveen. Olisin kai aiemminkin uskaltautunut, kaksosarjelta en vain ole "kerennyt". Edellinen kertani avannossa oli ennen kaksostemme syntymää. Tänään hyytävän kylmä järvivesi kutsui pulahtamaan toistamiseen. Mietin mielessäni, että haluan tehdä tästä tavan. Niinpä tein henkiväen kanssa sopimuksen, että yhdestä kerrasta saan kerätä mukaani yhden valkoisen kiven. Tänään otin yhden, mielin toista. Otin, ja laskin takaisin. Ajattelin, että se on huijausta. Korvaani kuiskattiin, "kävithän kahdesti". Nauroin ääneen, ja poimin kiven matkaani. Kiitin.

Ensi keväänä on siis tiedossa joogisia juttuja, ohjausharjoitteluja. Kaiken tiimellyksessä edelleen etsimme tonttia hirsikehikollemme ja meille. Kaikki ajallaan. Instagramissa tilini on @johanna.lempinen, tulkaa sinne. Juttuja on suomeksi ja englanniksi, arkinoidan asioita.

Lempeää loppuviikkoa juuri sinulle ♡