Kasvava kuu

02.02.2020

Tykkään seurata Kuun vaiheita, ne mukavasti rytmittävät myös omaa elämänkulkua. Syklisyys on myös meissä ihmisissä.

Kasvava kuu siirtää oman huomioni asioihin, jotka tarvitsevat tällä hetkellä erityistä huomiota. Ikään kuin kuu valaisisi minussa ne kohdat, joiden täytyy tulla näkyville elämän soljuvuuden takaamiseksi. Minulle näitä näyttäytyvät olevan uni ja lepo. Tämä sopivasti sointuu tähän päivään, sillä tänään on virallinen kaksosten päivä 2.2. Pienet valvottajani.

Omat kaksosemme on tuoneet elämääni paljon, ja kaipa se on myös tämä äitiys. Omaa aikaa ei ole hölvättäväksi asti, joten omat timanttisimmat elämäntoiveet ja -halut arkielon suhteen ovat tulleet selvemmiksi: mihin haluan vähäisen oman aikani käyttää? Nämä yrityskuviot on minulle yksi mieluisimmista asioista, ja jatkokouluttautumisen suunnitteleminen ja toteuttaminen. TRE:n myötä jooga on avautunut minulle aivan uudenlaisella tavalla: kymmenen vuotta sitten jooga tuntui kauhean vaikealta jumpalta, kunnes nyt vuoden sisään löysin joogan ihanuuden. Kenties tähän liittyy oma kehotuntuma, erityisesti kehon sisältäpäin koettuna. Tuntuu suloiselta ja toisinaan myös ärsyttävältä, kuinka kehon sisäinen virtaavuus työntelee ja aktivoi kehoon jääneitä tunnelukkoja hereille. Samaa voi tehdä myös TRE, joka liikkuu lihaskalvoja pitkin kehomme jokaiseen sopukkaan. Tuntuu arvokkaalta, että käytössä on menetelmiä, joilla voi tietoisesti kuulostella mitä kehon ja sisimmän uumenista löytyy. Onko jonkin asian aika jo nousta esille, ja poistua viimein?

Jos palataan vielä kasvavan kuun teemaan, niin kasvavalla kuulla on muun muassa hyvä leikata hiukset, jos haluat niiden jatkavan kasvuaan nopeaan. Kukille on hyvä aika vaihtaa mullat, ja ainakin ajatuksin, ellei teoin, kasvattaa niitä ideoita ja ajatuksia, joiden toivot kantavan hedelmää.

Sympaattista helmikuuta kaikille kanssaeläjille ♡

Kuva: Jani Leino Photography