Haaveesta totta - satavuotias hirsikehikko

11.05.2020

Niin siinä kävi, että eilen kirjoitettiin puolison kanssa allekirjoitukset kauppakirjaan, ja meistä tuli suuren satavuotiaan hirsikehikon onnelliset omistajat. Talo on vielä pystyssä, se täytyy purkaa, siirtää nykyisestä paikastaan ja pystyttää uudelleen omalle tontille. Tonttia meillä ei vielä ole, mutta eiköhän jo kohta sekin löydy.

Kirjoitan tästä tänne, koska Lempein tulee tulevaisuudessa kasvamaan ja saamaan monenlaisia uusia olemisen muotoja. Meidän tuleva kotipaikka tulee olemaan tämän yrityksen tyyssija ja kotipesä, jossa myös kurssit järjestetään. Innolla odotan. Meidän yhteinen unelma on alkanut vihdoin konkreettisesti toteutumaan.

Lempein on edelleen Lempein, mutta sen sijaan, että se olisi Lempein mielin, sanoin, teoin, on se Lempein sydämin. Tällä sydäntietoisuuden kasvamisen aikakaudella nimi tuntuu nyt oikein sopivalta, ja on linjassaan.

Jos elämä tai jokin muu asia huolettaa, hengitä hetki mielen sijasta sydämeen, ja kenties huomaat rauhoittuvasi. Sisäänhengityksellä rakkautta ja valoa sisään, uloshengityksellä laske huolet ja murheet Universumin hellään huomaan. Ihmisen ei kaikkea tarvitse kantaa ja itse ratkaista.

Kaunista alkanutta viikkoa ja toiveiden toteutumista itse kullekin. ♡